Molimo, pričekajte


18.03.2015.
NIVES CELZIJUS POTPISALA EKSKLUZIVNI UGOVOR S CROATIA RECORDSOM!

Popularna Nives Celzijus, vlasnica velikog hita "Karanfili", danas je točno u podne potpisala ekskluzivni ugovor na pet godina s najvećom regionalnom diskografskom kućom Croatia Records. Ugovor jamči dugoročnu suradnju i veliki broj novih hitova koji će zasigurno osvojiti publiku. Osim toga, pjevačica već ove godine planira i album.


više...
19.4.2015. 20:00
Various Artists
ISTINSKA POSLASTICA GYPSY JAZZA...

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb
više...
VIJESTI
18.09.2009.
OMIŠ 2009. VEČER NOVIH SKLADBI - BLATO

Nakon što se i ovo ljeto održao 43. po redu Festival dalmatinskih klapa, Omiš 2009., na radost svih ljubitelja klapske glazbe Croatia Records se pobrinula da 11 pjesama s Večeri novih skladbi ostane zabilježeno na novom izdanju „Omiš 2009“.


Stručno ocjenjivačko povjerenstvo festivala imalo je zaista težak zadatak od ukupno 32 skladbe pristigle na Natječaj za nove skladbe ovogodišnjeg festivala odabrati naslove koji će se izvesti u okviru Večeri novih skladbi, a kojima su poznati klapski skladatelji, kao što su Krešimir Magdić, Joško Ćaleta, Duško Tambač, Pero Gotovac, Dinko Fio i mnogi drugi, uistinu oplemenili hrvatsku glazbenu baštinu.

U konkurenciji novih skladbi izvođačima su u Domu kulture u Blatu na Korčuli dodijeljene mnogobrojne plakete, od kojih je zlatna pripala klapi Tragos, srebrna klapi Neverin, a brončana klapi Teran. Osim za srebrnu, ženska klapa Neverin svojom se pjesmom „Do koščice svoje zadnje“ izborila za još dvije plakete – onu za najbolje stihove koje potpisuje Jakša Fiamengo, te za najbolju izvedbu, dok je klapa Kupanji osvojila srce publike.

Osim spomenutih klapa, na novom CD-u možete poslušati i ženske klape Čakulone i Ardura, te muške klape – Šufit, Filip Dević i mnoge druge.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00
Želite li na e-mail dobivati top liste, vijesti i najave koncerata? Pretplatite se!